Turbin Film er et produksjonsselskap for nye og etablerte medier startet i 2012. Vi har tro på fusjon mellom ungt skapertalent og lang produksjonserfaring. Våre produsenter jobber med noen av de mest lovende, unge talentene i bransjen. De står for nye innfallsvinkler og ustoppelig ståpåvilje. For å se arbeidene til de vi jobber med, klikk her.

 

Anders Graham

Som grunnlegger av filmproduksjonsselskapet Turbin Film er Anders en særdeles dreven web-, film- og TV-produsent. Med sin kunnskap om markedsføring og reklame samt sine organisatoriske evner, står han fjellstøtt med et kreativt hode i enhver produksjon.

Morten Rustad

Morten er fotograf, regissør og web-ansvarlig, og har spesialisert seg innen time-lapse video. Han har tidligere jobbet med markedsføring, og har flere ganger lagd filmer med stor suksess i sosiale medier. Han er lidenskapelig opptatt å fange spektakulære øyeblikk, og ofrer gjerne nattesøvnen for å skape de beste bildene.

Rabea Junge Wold

Rabea har lang fartstid innen reklame, film og tv-produksjoner. De siste 10 årene har hun jobbet i NRK som både prosjektleder og produksjonsleder/line producer innen direktesendinger, dramaserier, dokumentar, quiz og talkshow. På reklamesiden har hun blant annet jobbet med kunder som Ringnes, Stabburet, Sætre, Telenor og Maxbo.